Project met SchoolVision

Volgens Philips levert het SchoolVision systeem een positieve bijdrage aan het welbevinden en de leerprestaties in het klaslokaal.

Wat is SchoolVision?
SchoolVision is een lichtoplossing voor klaslokalen die helpt de leeromstandigheden te verbeteren. De leerkracht kan de verlichting in het lokaal aanpassen om er de juiste sfeer te scheppen; men kan het licht zo instellen dat het past bij de leertaak van dat moment of bij het tijdstip van de dag. Door de leeromgeving voor elke activiteit zo comfortabel mogelijk te maken, blijven de leerlingen alert en gretig om mee te doen, en dat optimaliseert de resultaten voor leerlingen en leerkrachten.

Hoe werkt SchoolVision?
Afhankelijk van de les kunt u het licht in het klaslokaal aanpassen door middel van lichtintensiteit en warm- of koud witlicht. U heeft hierbij de keuze uit licht om te ontspannen en te kalmeren of juist om te betrekken en te stimuleren. In de instelling "Standaard" zijn de lichtinstellingen geschikt voor reguliere klassikale activiteiten. Als de leerlingen actiever moeten zijn, helpt het zeer intense, zeer koelwitte licht van de instelling "Energie" hen te inspireren. Voor meer uitdagende taken kunt u overschakelen naar het nog intensere koelwitte licht in de instelling "Concentratie" om de concentratie te bevorderen. En het warme licht en lage lichtintensiteit van de instelling "Rust" zorgt voor een ontspannende sfeer voor individueel werken of rusten.


Download de folder


« Terug

 

Beoordeling 8,6 gebaseerd op 27 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist