De Wit Totaal-E-Techniek en Beveiliging ontvangt leden KOV in nieuw bedrijfspand

De leden van de Katwijkse Ondernemers vereniging waren maandag 8 april te gast in het nieuwe bedrijfspand van De Wit Totaal-E-Techniek en Beveiliging in Klei Oost. In een pand met een prachtige uitstraling aan de Roysloot 8 is dit gerenommeerde Katwijkse bedrijf sinds kort gehuisvest. “Een plek om trots op te zijn”, aldus algemeen-directeur Henk de Wit. Samen met zijn mededirectielid/-eigenaar Sjaak van der Zwan trad hij als gastheer op voor de circa 100 leden van de ondernemersvereniging. De afgelopen weken stonden in het teken van de verhuizing vanuit het centrum van Katwijk naar dit in 2004 ontwikkelde bedrijventerrein dat centraal ligt inde Duin- en Bollenstreek.

“Klei-Oost is een prima plek met een uitstekende bereikbaarheid langs de N206”, verklaarde mededi-recteur Sjaak van der Zwan in een korte toelichting tijdens de opening. “Aan de Voorstraat in Katwijk aan Zee waren we inmiddels uit ons jasje gegroeid. Ondanks diverse uitbreidingen werd het pand aldaar te klein en te hokkerig. Uiteindelijk hebben we er 36 jaar gezeten, maar al sinds 2007 moesten we gebruik maken van extra magazijnruimte in ’t Heen. Logistiek gezien was dat natuurlijk geen ideale oplossing. Ook het parkeerbeleid in het centrum maakte het lastig, zo niet onmogelijk voor ons om daar gehuisvest te blijven. Een verhuizing kwam hierdoor meer en meer in beeld. Het werd wachten op het juiste moment en de juiste plek. En die hebben we gevonden”, aldus één van de trotse eigenaren tijdens de contactbijeenkomst van de KOV.

Groei
Na de toetreding van Sjaak van der Zwan en Jos Nulkes als mededirectieleden/-eigenaren (respectievelijk in 2009 en 2010) is De Wit Totaal-E-Techniek en Beveiliging verder gegroeid. Op basis van deze veelbelovende ontwikkeling kan in het nieuwe bedrijfspand een moderne en logische indeling worden gerealiseerd voor de Projectafdeling Elektrotechniek, De Wit Beveiliging, De Wit Service & Onderhoud en de administratieve ondersteuning. “Het feit dat u vanavond maar twee leden van de directie ziet, heeft te maken met de vakantie van Jos Nulkes”, verklaarde Sjaak van der Zwan de aanwezige ondernemers.
“Met name de elektrotechniek maakt de laatste jaren een enorme ontwikkeling door en De Wit Totaal-E-Techniek heeft daarbij bewust de keuze gemaakt om te investeren in kennis binnen het bedrijf. Voor alle installaties kan deskundigheid geleverd worden door eigen medewerkers. Daarbij biedt het nieuwe pand nu volop de mogelijkheid bepaalde systemen te presenteren aan potentiële opdrachtgevers. Gedacht wordt bijvoorbeeld aan een ‘belevingsruimte domotica’(Verzamelbegrip voor een hoog niveau aan voorzieningen mbt de elektrotechnische en data-installatie in gebouwen), waarin alle huidige mogelijkheden op het gebied van intelligent schakelen getoond kunnen worden”. In een van de werkplaatsen van het bedrijf aan de Roysloot bevond zich een uitstalling van deze werkvormen, waarbij deskundigen een toelichting gaven.

Toekomst
Sjaak van der Zwan: “Met deze verhuizing zijn onze bedrijven helemaal klaar voor de toekomst. We hebben nu niet alleen de kennis en de mensen, maar ook een mooi en functioneel pand op een aan-sprekende locatie. Met volop parkeermogelijkheid voor de deur. Kom daar eens om in het centrum van Katwijk. Dat is niet alleen prettig voor onze opdrachtgevers, maar ook voor ons personeel. Hier wordt iedereen beter van.”
Behalve een rondleiding en een nadere kennismaking met ‘De Wit Totaal’ ontvingen de leden een smaakvolle snack en een passend drankje. De catering verzorgde René Keizer van het gelijknamige partycentrum. Een bedrijf dat sinds 1999 wordt gerund door René Keizer en meer dan regionale be-kendheid geniet. De vishapjes kwamen van collega ondernemer Henk van der Plas, die een korte toelichting gaf op zijn bedrijf Fish-web: het adres voor alle visproducten handig verkrijgbaar via de webwinkel

Act
De hoofd-act was de opening door de echtgenote van Henk de Wit, die vermomd als schoonmaakster haar beklag kwam doen over het grote aantal vierkante meters in het nieuwe pand en vooral de voortvarendheid waarmee de nieuwe directie de verhuizing en de inrichting van het nieuwe pand voor elkaar had gekregen. In een outfit die boekdelen sprak en voorzien van de bekende schoonmaakattributen, vervulde zij de vrolijke noot op deze geslaagde avond.
Haar act kwam na het optreden van Alice Bots-Peels, die namens de koepelorganisatie EcoNed een boeiend en informatief betoog hield over met name alles rondom zonne-energie en de mogelijkheden daarvan voor zowel de privépersoon als de ondernemer.
KOV-voorzitter Peter Jongejan had eerder deze avond de directie van De Wit bedankt voor de uitno-diging. Als buurman-ondernemer sprak hij zijn waardering uit voor de voortvarendheid van De Wit Totaal E-techniek


« Terug

 

Beoordeling 8,6 gebaseerd op 27 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist