Groen ondernemen

Wij streven ernaar om bij het uitvoeren van onze bedrijfsactiviteiten het milieu zo min mogelijk te belasten. Wij nemen in ons ondernemen, maar ook naar u als klant onze sociale verantwoordelijkheden heel serieus en streven naar kwalitatief hoogwaardige arbeidsplaatsen en producten, waarbij het milieu een

belangrijke plaats inneemt.

 

Onze vestiging aan de Voorstraat in Katwijk maakt al enkele jaren gebruik van zonne-energie. Op ons pand staan een aantal zonnepanelen. De ventilatiesystemen zijn voorzien van warmte terugwin units.

 

De meeste verlichting wordt met bewegingsschakelaars geschakeld en onze recent verbouwde receptie is in z’n geheel voorzien van duurzame LED verlichting.


LED verlichting

Eindeloze mogelijkheden met licht

 

LED-verlichting is de meest ingrijpende verandering in de verlichtingsbranche sinds de uitvinding van het elektrische licht. LED’s transformeren de aard van verlichting door nieuwe mogelijkheden te openen voor hoe en waar kunstlicht wordt gebruikt voor het verbeteren van de menselijke beleving.
 

Duurzaamheid en LED’s

 

Duurzaamheid en LED-oplossingen

Duurzaamheid en respect voor het milieu zijn kernwaarden van Philips. En met op LED’s gebaseerde oplossingen zetten we een belangrijke stap voorwaarts in het realiseren van beide doelstellingen. Als we kijken naar de duurzaamheid van LED’s is het eerste aspect dat in gedachten komt doorgaans het lage energieverbruik. Maar er zijn nog volop andere aspecten, zoals afvalreductie, recyclebaarheid, minder verbruik van materialen en grondstoffen, en het effect op de praktijk van ontwerpen en bouwen.

 

Duurzaam ontwerp

In feite ondersteunt LED-verlichting het duurzaam ontwerpen op verschillende manieren. Zij verbruikt minder energie dan de meeste andere lamptypen, gaat langer mee (en dat betekent minder vaak vervangen en dus minder afval), is kwikvrij, en kan worden ondergebracht in speciale armaturen die zijn ontworpen voor gemakkelijker demonteren en recyclen.

 

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op. Door middel van zonlicht (ook bij bewolkt weer) wordt elektriciteit opgewekt, dat u vervolgens gebruikt voor bijv. uw televisie, wasmachine of uw haardroger. Zodoende bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Daarnaast ontvangt u van de overheid een flinke subsidie, voor een periode van 15 jaar.
 


Advies op maat; realisatie van A tot Z

EcoNed adviseert u graag naar de mogelijkheden van zonne-energie. Op basis van een persoonlijk gesprek bieden we u een passend systeem, waarbij we de complete montage kunnen verzorgen.

 

SDE subsidie ontvangen? 
EcoNed is de ideale partij om u van een zonnepaneelinstallatie te voorzien. Vakkundig gemonteerd, voor de juiste prijs. 

 

Zonnepanelen wat voor u? 

Bereken middels onze online calculator een indicatief systeem.
 

Sponsoring en ondersteuning verenigingen

Als maatschappelijke taak ziet DE WIT ook de noodzaak tot het ondersteunen van enkele sportverenigingen in en rond Katwijk.
 

Zo heeft De Wit zich voor 3 jaar door middel van sponsoring verbonden aan de Basketball vereniging De Wit – Grasshoppers. De dames 1 van De Wit - Grasshoppers speelt eredivisie, dit is het hoogste niveau in Nederland, terwijl de heren 1 eerste divisie speelt.
Door onze ondersteuning helpen wij de club met hun hoge ambities.
Ga voor meer informatie naar de Website van de Grasshoppers. (http://www.grasshoppers.nl/)
 

Andere verenigingen welke via reclamesponsoring ondersteuning krijgen zijn:
Kvv Quick Boys / vv Katwijk / vv Rijnsburgse Boys / Tennisverenigingen KLTV en Zee en Duin / Hockeyclub Catwyck

 

Beoordeling 8,6 gebaseerd op 29 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist