DE WIT BEVEILIGING BV


Als zusterbedrijven maak je uiteraard van elkaars diensten gebruik. Zo is er een grote mate van samenwerking tussen DE WIT BEVEILIGING en DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK, mede doordat de projectleiders en werkvoorbereider vanuit hetzelfde kantoor werken.

Doordat alle disciplines door specialisatie hun eigen specifieke deskundigheid hebben en de communicatie tussen beide bedrijven heel eenvoudig verloopt is hier zeker sprake van 1 + 1 = 3.

Ajax

DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK is dealer van Ajax brandmeldcentrales. Door dit dealerschap kan DE WIT zelfstandig de Ajax centrales uit de onderstaande productgroepen installeren, onderhouden en certificeren.

  • De CFP-centrales met de Apollo serie S65 melders (down-load het datablad van de CFP centrale)
  • De F1-centrales met de Apollo XP95 en Discovery melders (down-load het datablad van de F1 centrale)
  • De F2-centrales met de Apollo XP95 en Discovery melders (down-load het datablad van de F2 centrale) 

Hertek

DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK is eveneens dealer van de Hertek brandmeldcentrales. Ook door dit dealerschap kan DE WIT de Hertekcentrales uit de onderstaande productgroepen installeren, onderhouden en certificeren:

  • De BSX-centrales met de Apollo serie S65 melders (down-load het datablad van de BSX centrale)
  • De Penta centrale met de Apollo XP95 en Discovery melders (down-load het datablad van de Penta centrale) 

Groene Brandbeveiliging

Om het dienstverleningspakket rond de veiligheid van personen en gebouwen te kunnen aanbieden, heeft DE WIT een samenwerking met Groene Brandbeveiliging. De firma Groene Brandbeveiliging voert voor DE WIT de controle uit van de blusmiddelen, zoals brandblussers en brandslanghaspels. Door deze samenwerking kan DE WIT het volledige pakket van Service en Onderhoud aanbieden en voor u regelen: onderhoud en beheer van uw elektrotechnische installaties, brandmeldinstallaties, noodverlichting, beveiligingsinstallaties en dus ook blusmiddelen.
 

E-INSPECTIE & BEHEER

Door de terugtredende overheid zoals arbeidsinspectie en controlerende diensten, maar ook door het niet meer controleren van installaties door de energieleverende bedrijven, is de verantwoordelijkheid van de elektrotechnische installaties geheel bij de eigenaar/gebruiker van een pand komen te liggen.

Bij grotere installaties wordt er pas energie geleverd als er een beheerder van de elektrotechnische installaties is aangewezen. Ondernemers hebben deze kennis vaak niet en dragen dit beheer over aan gecertificeerde inspectie en beheer bedrijven.

Door juridische onafhankelijkheid kunnen de installatiebureaus dit vaak niet toevoegen aan hun activiteiten. DE WIT maakt om deze redenen gebruik van de diensten van het gespecialiseerde en gecertificeerde bedrijf E-Inspectie & Beheer BV.
 

W-installaties

Het komt steeds meer voor dat de klant één aanspreekpunt wenst in het (ver-)bouwproces. DE WIT werkt hiervoor samen met enkele W-installateurs, zodat DE WIT het totale pakket van technische installaties kan uitvoeren. Daardoor heeft u als klant korte lijnen en kunt u alle zorgen bij één adres kwijt.

 

Beoordeling 8,6 gebaseerd op 29 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist