Brandbeveiliging

Wel zo'n veilig idee!

brandmeldinstallatie

“Natuurlijk is de veiligheid van mijn personeel en bewoners voor mij een belangrijk issue en de brandmeldinstallatie moet dan ook gewoon goed zijn. De hele papierwinkel eromheen en de jaarlijkse bezoeken van de brandweer bezorgen mij elk jaar weer de nodige stress. Ik wil gewoon één partij hebben die niet alleen onderhoud uitvoert maar ook dit voor mij regelt”

“Mijn horecazaak is echt mijn kindje, heerlijk om veel mensen het naar de zin te maken. Natuurlijk moet het in mijn zaak brandveilig zijn, maar ik word gek van al die valse alarmen als we een gezellig feestje aan het bouwen zijn. Daar moeten toch oplossingen voor zijn?”

Brandmeldinstallaties zijn steeds intelligenter en complexer geworden wat de brandveiligheid zeker ten goede is gekomen. Dit vraagt wel hoogwaardige specialistische kennis voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud. Deze kennis hebben wij nu juist in huis zodat wij u hier mee van dienst kunnen zijn.

Brandmeldinstallatie

Breed dienstenpakket


Onze aanpak is erop gericht om u gedurende het héle traject te ontzorgen.                Concreet gaat het dan om:

  • Het opstellen van een Programma Van Eisen.
  • Het maken van een compleet ontwerp tekeningenpakket
  • Het aanleggen door ervaren én vakbekwaam personeel. 
  • Het verzorgen van een Certificaat van Aanleg.
  • Het laten certificeren van de installatie door een geaccrediteerd inspectiebureau
  • Het jaarlijks uitvoeren van preventief onderhoud
  • Het op afstand beheren van de installatie 
  • Het 24/7 beschikbaar stellen van alle belangrijke documenten door middel van ons portal: Logboekenonline

Wij vervingen onder andere de volledige Brandmeld-en ontruimingsalarminstallatie bij het Gemeentehuis Oegstgeest

Brandmeldinstallatie
Noodverlichting

Noodverlichting

Een onderdeel van brandveiligheidsinstallaties in uw pand is de noodverlichting. Ook hier uw heeft de techniek niet stil gestaan. Zo plaatsen wij tegenwoordig bijna alleen maar 'slimme' armaturen die stuk voor stuk in verbinding staan met een centrale die dit direct kan melden als er een probleem is. Dit zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van een veilige en goed functionerende installatie. Daarnaast vereenvoudigt het ook het onderhoud. Wat weer scheelt in de onderhoudskosten!

Ontzorgcontracten

Onze full service onderhoudscontracten ontzorgen u compleet en bestaan uit:

Het jaarlijks onderhoud door deskundig personeel.

Het op afstand beheren van de installatie zodat storingsmeldingen gelijk bij ons binnenkomen en de noodzakelijke handelingen door ons op afstand uitgevoerd kunnen worden.

Het jaarlijks controleren en zo nodig bijwerken van alle documenten zodat u bij een bezoek van brandweer en/of verzekering altijd over de meest actuele documenten beschikt. Een jaarlijkse controle met zo nodig een vrijblijvend advies of de installatie nog voldoet aan de steeds veranderende (wettelijke) regelgeving. Elke situatie vraagt echt om maatwerk dus neem gerust contact met ons op.                                                                                              In een oriënterend bezoek kunnen we dan samen zoeken naar de beste oplossing.

Meer weten over de brandveiligheid van uw pand?