Laden

Laadpalen

Laden

Je auto thuis laden 

Een elektrische auto heeft veel voordelen, het is stil, goed voor het milieu en rijd heerlijk. Alleen 'even tanken' is er niet meer bij. Het opladen van een elektrische auto duurt even. Ook bij een snellaadpunt langs de snelweg nog zomaar 30 tot 60 minuten. Maar wie wil er na een lange dag werk nog langs de snelweg gaan staan laden.. Thuis laden is ook een optie, maar als je de auto aan een 'gewoon' stopcontact hangt is hij na een nacht laden nog niet vol. Gelukkig zijn hier oplossingen voor. Wij plaatsen diverse soorten laadpalen. Bij het kiezen van het type laadpaal is het van belang dat er goed gekeken wordt naar uw situatie. Wij adviseren u graag! 

Lege accu? 

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvraag

Soorten laadpalen

Wij plaatsen veel verschillende soorten laadpalen. Afhankelijk van het type auto maar ook uw hoofdaansluiting in huis bepaald of het verstandig is om 1-fase of juist 3-fase te laden. Wij hebben laadpalen die mooi tegen een muur gemonteerd kunnen worden of juist vrijstaand op een paal.

Kortom iedere situatie vraag om een specifieke oplossing. Wij helpen graag in het zoeken naar de juiste oplossing voor uw situatie.