Bedankt voor je aanvraag!

LED-Verlichting

“ Weer nieuwe regelgeving uit Den Haag. Nu moet ik als ondernemer er ook al  voor gaan zorgen dat mijn kantoorverlichting energielabellabel C heeft vóór 1 januari 2023. En de controle hebben ze gelijk maar neergelegd bij de Gemeente. Bijna dagelijks krijg ik rechtstreeks aanbiedingen van prijsvechters maar of ik daar nu verstandig aan doe weet ik zo net nog niet”.

“Prima dat de overheid met aangescherpte regelgeving komt voor kantoorverlichting, veel te lang hebben we het milieu verwaarloosd. Maar als ik dat toch ga vernieuwen wil ik eigenlijk ook wel eens een goed advies hebben over die dynamische verlichting voor op kantoor, schijnt erg prettig te zijn voor het personeel. En dan moeten we ook maar eens kijken naar het magazijn, want daar gaat de regelgeving nog niet over, maar ik erger me eraan hoe vaak het licht voor niets brandt.”

Onze mening is helder: Ook hier geldt dat goedkoop duurkoop is. Maar al te vaak worden wij erbij gehaald als na (korte) tijd de drivers al defect blijken te gaan, de ledverlichting gaat flikkeren of deels gaat uitvallen. En dat hoeft helemaal niet! Wij zijn er van overtuigd dat er voldoende kwalitatief goede ledverlichting op de markt is die gedurende een lange tijd prettig en energiezuinig uw kantoor kan verlichten. Door onze meer dan 50 jaar (!) ervaring weten wij erg goed welke merken wij met een gerust hart kunnen aanbevelen en welke niet. 

Toe aan goed advies?

Led-verlichting
Led-verlichting

Compleet advies

Wij willen ons nadrukkelijk onderscheiden door elke klant, groot of klein, te voorzien van een eerlijk kwalitatief goed en compleet advies. Daar voegen wij dan direct een kostenoverzicht met een heldere en transparante terugverdientijd bij.  Vaak ligt de terugverdientijd beneden de 5 jaar. Los van wat de overheid eist is het ook voor uw eigen portemonnee zonder meer zinvol om een gesprek met ons aan te vragen.

Led-verlichting

Meer-jaren Onderhoudsbegroting

Veel vastgoedbeheerders en Verenigingen Van Eigenaren worstelen met het actueel houden van hun Meer Jaren Onderhoud Begrotingen (MJOB’s). Vaak worden ze ingehaald door nieuwe regelgeving van de overheid. Omdat wij vanuit onze relaties met de overheden in een vroeg stadium op de hoogte zijn van toekomstige regelgeving kunnen wij u hierin tijdig adviseren. Neem gerust eens contact op voor een oriënterend gesprek.