Ook werken bij De Wit?

Hieronder vind je onze vacatures!

Projectleider | Verduurzaming 

We staan aan het begin van de energietransitie, de manier waarop we energie opwekken, opslaan en verbruiken verandert in hoog tempo. Ook voor de installatiebranche ligt hier een enorme uitdaging.


Wij gaan deze uitdaging graag aan en zoeken een projectleider voor onze afdeling verduurzaming, een jonge afdeling die zich specifiek gaat richten op de energietransitie.


Denk hierbij aan energie opwekken (zonnepanelen), energiemanagement en de opslag van energie. Als projectleider sta je aan het hoofd van deze afdeling en stuur je collega's aan bij de aanleg van installaties. Je adviseert klanten en houdt de ontwikkelingen in de markt in de gaten. een veelzijdige functie waarin je je volop kunt ontwikkelen.  


Ga jij de uitdaging aan?

Monteur | Verduurzaming

Als monteur verduurzaming help je onze klanten iedere dag een stukje duurzamer te worden, denk hierbij aan het leggen van zonnepanelen of plaatsen van laadpalen. Ook het plaatsen van accusystemen en energiemanagementsystemen hoort hierbij.


Een gave baan waar je ruimte krijgt om nieuwe dingen te leren en zelfstandig te werk kan gaan!


Lijkt het je wat?

Monteur | Service

Het verlenen van goede service vinden wij erg belangrijk, een goed team van servicemonteurs is dan natuurlijk essentieel.

Als service monteur is er geen dag hetzelfde, je komt vaak bij meerdere klanten per dag en draait je hand niet om voor een lastige storing.  Je werkt in klein en hecht team.


Naast het maken van kleine uitbreidingen aan installaties en het verhelpen van storingen voer je ook preventief onderhoud uit aan verschillende soorten installaties.


Je krijgt alle ruimte om bij te leren en cursussen te volgen.

Kom jij ons team versterken? 


Monteur | Projecten

Met ons projectteam leggen we de elektrotechnische installaties aan in veel verschillende gebouwen. Denk hierbij aan prachtige villa's en luxe appartementen maar ook aan scholen, zorggebouwen en kantoorpanden. Een projectmonteur loopt vaak voor langere periode op een klus. Je ziet een gebouw groeien van niets naar bewoonbaar en krijgt de tijd en ruimte om vakwerk te leveren!


De installaties die wij leveren bestaan overigens niet alleen uit stopcontacten en verlichting. Wij leggen alle elektrotechnische installaties aan. Van de brandmeldinstallatie, inbraakinstallatie en het datanetwerk tot de verlichting en de zonnepanelen op het dak.


Een kantoorpand verbouwen tot zorgcentrum of een oud en vervallen monument veranderen in een villa? 

Wij draaien onze hand er niet voor om!

En jij? 

Laden

Werken bij De Wit

Werken bij De Wit betekent werken in een hecht team van ongeveer 25 collega's waar we plezier in het werk belangrijk vinden en alle ruimte bieden om nieuwe dingen te leren en je te ontwikkelen. Wij staan voor betrokken vakmanschap en gaan dus niet voor half werk maar willen installaties opleveren waar we trots op kunnen zijn en waar onze klanten blij mee zijn! 

Je werkt bij ons aan uitdagende projecten. denk hierbij aan de transformatie van een oud monument tot prachtige villa vol met techniek. Het ombouwen van een kantoorpand naar woonzorgcentrum of de bouw van een nieuwe school. Wij verzorgen alle elektrotechnische installaties en je werk is dus nooit saai! 

Omdat wij geloven dat plezier in je werk belangrijk is en samen bouwen veel makkelijker gaat en leuker is dan alleen is er regelmatig een uitje of bijvoorbeeld een BBQ. Daarnaast luiden we iedere vrijdag het weekend in op de vrijdagmiddagborrel!

Ben jij er de volgende keer ook bij?