Inbraakbeveiliging

Hou ongewenst bezoek buiten de deur!

Wij hebben daar zo ons eigen idee over.. 

De bewaking van mensen en goederen vraagt altijd om een maatwerk gesprek. Onze medewerkers willen zich eerst grondig verdiepen in úw bedrijf, de bedrijfsprocessen en het gewenste veiligheidsniveau. Want alleen zo kunnen ze goed een op uw bedrijf afgestemd maatwerk voorstel maken. Uiteraard zijn ze op de hoogte van de laatste technische mogelijkheden maar zullen deze alleen voorstellen als ze in uw situatie daadwerkelijk een zinvolle meerwaarde geven.

Steeds vaker zien we dat inbraakmeldsystemen en camerasystemen gekoppeld worden. Dit kan voor u echt een stukje meerwaarde geven omdat:

  • Er nu bij elke in- en uitschakeling een foto wordt gemaakt van de persoon die de installatie bediend. Deze beelden zijn ook op afstand in te zien.
  • Bij een alarmmelding maakt de camera direct beelden van de ruimte. Deze beelden zijn ook op afstand in te kijken zodat u bij een alarmmelding pijlsnel kunt zien of er daadwerkelijk wat aan de hand is of niet.
  • Bij een overval alarm kan de meldkamer de camerabeelden gebruiken als verificatie.                                                                                                        Deze verificatie is nodig voordat de melding mag worden doorgezet naar de politie.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend vertrouwelijk gesprek.

Vraag een offerte aan!