--> De Wit Totaal-E-Techniek | Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zelf stroom opwekken!

Zonnepanelen

Je eigen energiecentrale

Je ziet ze steeds meer, zonnepanelen. En dat is niet zo gek ook, met het plaatsen van zonnepanelen op je eigen dak draag je namelijk bij aan een beter milieu en breng je de energierekening drastisch omlaag. Ook nog eens goed voor je portemonnee dus!

De Wit installeert al jaren zonnepanelen bij particulieren maar ook bij bedrijven. Het is van belang van te voren goed geïnformeerd te worden over wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij uw situatie past. Wij denken met u mee en adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Omvormers

Hoe werkt dat? 

Zo steekt een installatie in het kort in elkaar: 

- Op het dak monteren we de zonnepanelen afhankelijk van het type dak op een daarvoor geschikt frame.

- Vanaf de panelen leggen we de bekabeling netjes naar binnen naar de omvormer. Deze vormt de stroom zo om dat u hem kunt gebruiken. Vaak hangen we deze op zolder vlak bij de panelen maar hij kan ook op een andere plek opgehangen worden. 

- Vanaf de omvormer gaan we met een kabel naar de meterkast waar we de omvormer op een aparte groep aansluiten. Zo kunt u gebruik maken van uw eigen stroom en wanneer u dit niet gebruikt levert u automatisch terug aan uw energieleverancier.

- Wij koppelen uw omvormer aan een online portal.                                                             U krijgt hiervan de inloggegevens en kunt zo altijd zien wat u aan energie opwekt. 

De voordelen op een rij

  • De energierekening gaat omlaag
  • De waarde van uw woning omhoog 
  • Goed voor het milieu
  • Een terugverdientijd van 5-7 jaar
  • De BTW krijgt u nog steeds terug
  • Zolang het niet meer is dan uw verbruik kunt u tegen uw eigen tarief terug leveren aan de energieleverancier

Ook profite​​​​ren van deze voordelen? ​​​​vraag hier een offerte aan!

arrow_drop_up arrow_drop_down