Klinkt dit bekend in de oren? 

“ De Nederlandse overheid stimuleert nadrukkelijk de aanschaf van elektrische auto’s. Als Gemeente willen we daar met ons duurzaamheidsbeleid natuurlijk op inspelen. De aanleg van lokale laadpleinen zal een wezenlijk onderdeel daarvan zijn. Maar hoe pak ik dit nu verstandig aan? Hoe realiseer ik een schaalbaar model dat ook voor de inwoners betaalbaar is? “

“ Als duurzaam bedrijf willen we ons wagenpark gefaseerd elektrificeren. Dit vraagt zowel bij ons op kantoor als bij onze medewerkers thuis om een goede laadvoorziening. Laadpalen kun je overal kopen maar ik zoek een bedrijf dat mij ook goed kan adviseren over de benodigde aanpassingen van de elektrische installatie. En ik wil natuurlijk ook geen gedoe met de laadpassen en de facturatie”

“Als VVE van ons appartementencomplex merken we dat nu  de eerste bewoners een elektrische auto gaan aanschaffen. Wij zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden om laadpalen in onze parkeergarage te plaatsen. We vragen ons wel af of onze energieaansluiting dit allemaal kan trekken. En we horen ook over waarschuwende rapporten van de brandweer”Ja? Lees hieronder wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvraag

Compleet en merkonafhankelijk advies

Bij de aanleg van laadpalen gaat het dus over veel meer dan alleen de aanschaf van een paar laadpalen. Wij kunnen u helpen met een maatwerk advies waarbij wij alle onderwerpen helder  voor u op een rijtje zetten zodat u een goed inzicht heeft in de mogelijkheden en de (toekomstige) kosten.

ConnectNed totaaloplossing:

Wij willen graag een wezenlijke bijdrage leveren aan de door de overheid gestelde klimaatdoelen en zijn er van overtuigd dat het elektrisch gaan rijden hier een zinvolle bijdrage aan kan leveren. Vanuit deze passie willen we graag een totaalconcept aanbieden aan onze klanten. We merkten echter dat de markt erg versnipperd en onoverzichtelijk is. Wij hebben samen met een veertig tal collega’s het initiatief genomen tot het oprichten van ConnectNed. Dit is een in Nederland uniek concept waarbij wij u van dienst kunnen zijn met een totaalconcept voor uw laadvoorzieningen waarbij wij alle facetten in eigen huis hebben.

De volgende diensten bieden wij aan:

✅ Advies laadoplossingen en randvoorwaarden

✅ Aanschaf en infrastructuur laadpalen

✅ Laadpasbeheer

✅ Facturatie met doorbelasting naar derden

✅ Onderhoud en 24/7 storingsdienst.

Binnen dit concept schuiven uw aanvraag niet door maar blijven zelf uw vertrouwde contactpersoon.                                                                                Wel kunnen we u nu nog beter van dienst zijn en u totaal ontzorgen. En daar gaat het ons om!

Vraag een offerte aan!