Zonnepanelen

Zonnepanelen, ook iets voor uw bedrijfspand?

 “ Ik hoor van veel collega ondernemers dat ze zonnepanelen op hun bedrijfspand hebben aangebracht. Ik denk er ook sterk over maar overzie het niet allemaal. Hoe zit het nu met die SDE+ subsidie, kan het dak van mijn pand het eigenlijk wel aan, kan ik nog terug leveren aan het energiebedrijf? Ik wil dan ook graag een compleet en deskundig advies. Ik zit niet te wachten op een fiasco”

“ Als VVE van ons appartementencomplex hebben wij ons al eens georiënteerd op de aanschaf van zonnepanelen. Dat was allemaal nog niet zo eenvoudig als wij dachten. De stroom verdelen over de appartementen werkt niet goed en het verbruik van onze algemene voorzieningen is best laag. Aanleggen om alleen maar terug te leveren lijkt ons niet verstandig. Maar nu wij ook denken over de aanleg van laadpalen kon het wel eens een ander verhaal worden. Wij willen daar wel eens een goed advies over krijgen.”

 Ook de markt voor zakelijke zonnepanelen groeit onstuimig, op zich een goede zaak want hiermee realiseren we noodzakelijke CO2 reductie. Helaas worden er veel installaties ondeskundig aangelegd en ontstaan er zelfs regelmatig branden door zonnepanelen.

In onze visie hoeft dit echter helemaal niet! Wij willen ons onderscheiden door het leveren van kwalitatief hoogwaardige en veilige installaties die er ook voor het oog nog eens netjes uitzien. Door onze jarenlange ervaring kunnen wIJ deze installaties ook prijstechnisch aantrekkelijk aanbieden zodat de terugverdientijd tussen de 5 en 7 jaar ligt! 

Verduurzamen duur?

Wij geloven van niet!

Kwaliteit

Onze kwaliteit omvat álle onderdelen van het proces.

Het begint met een eerlijk en deskundig advies voor de zonnepanelen installatie. In dit advies beperken we ons niet alleen tot de PV installatie, maar nemen ook (als installatiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring!) de noodzakelijke aanpassingen aan de elektrotechnische installatie mee in ons advies en prijsopgave.

Mocht het nodig zijn dat de aansluiting van het elektriciteitsbedrijf verzwaard moet worden dan verzorgen wij dit hele traject voor u. De kosten voor deze aanpassing nemen wij mee in het totale kostenplaatje zodat u niet achteraf geconfronteerd wordt met een onaangename verrassing.

Bij de aanleg van de installaties komt onze kwaliteit nadrukkelijk naar voren door het toepassen van 1e klas kwaliteitsproducten.

Na afronding van de werkzaamheden is het mogelijk om via ons de kwaliteit van geplaatste installaties onafhankelijk te inspecteren conform Scope 12. Deze keuring waarborgt de kwaliteit van de installatie en is dan ook een belangrijk document voor uw verzekeringsmaatschappij.

Gegarandeerd: 

✅ Op zonnepanelen een opbrengstgarantie van 25 jaar en een constructiegarantie van 10 jaar

✅ Op de onderconstructie een garantie van 20 jaar.

✅ Op de dc-bekabeling een garantie van 30 jaar. 

✅ Op de omvormer een garantie van 10 jaar. 

✅ Op de elektrische installatiecomponenten een garantie van 2 jaar. 

Vragen over zonnepanelen?

Omvormers

Ontzorgen

 Natuurlijk bent u de eerste tijd erg geïnteresseerd in de opbrengst en kijk u regelmatig op de website van de omvormer. Maar daarna zakt de aandacht vaak toch wat weg en vragen andere zaken weer uw aandacht. Maar wat als er een storing in de installatie optreed en u maanden (!) opbrengst gaat missen? Daarvoor kunnen wij u van dienst zijn met een bewaking van de installatie op afstand. Bij een storing worden wij rechtstreeks geïnformeerd en nemen direct actie. Voor u een zorg minder.