DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK is in 1970 opgericht. In de afgelopen 40 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een elektrotechnisch installatiebureau tot een gecertificeerd bedrijf in de Elektrotechniek met meer dan 25 medewerkers.

DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK heeft alle elektrotechnische deskundigheid in huis en kan alle installatiedelen certificeren.

 

DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK is opgesplitst in twee projectgroepen:

  • Service & Onderhoud
  • Projecten

 

Door een door het hele bedrijf doorgevoerde splitsing kan DE WIT de klant optimaal van dienst zijn. Zo krijgt de klant zowel bij grote als bij kleine projecten de aandacht die zij verdient.

Iedere projectgroep heeft zijn eigen medewerkers en monteurs, zodat kennis en kwaliteiten optimaal kunnen worden gebruikt en afgestemd op de vraag van de klant.

 

Belangrijke begrippen binnen DE WIT:

 

Aandacht

Door de afzonderlijke projectgroepen krijgt iedereen - zowel u als  klant als de monteurs - alle aandacht Zo kan    DE WIT klantgericht werken

 

Advies

Door de kennis binnen DE WIT wordt altijd advies op maat gegeven

 

Kwaliteit
Kwaliteit wordt op meerdere punten bewerkstelligd. Alle monteurs van DE WIT zijn goed geschoold en er vinden regelmatig bijscholingscursussen en opleidingen plaats. Ook de toegepaste materialen en gereedschappen zijn kwaliteitsproducten, afgestemd op hun functie. De offertes van DE WIT zijn duidelijk, met goede afspraken.

 

Samenwerking

DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK maakt optimaal gebruik van de kracht van samenwerking. Zo is er een nauwe samenwerking met het zusterbedrijf DE WIT BEVEILIGING, maar ook met het inspectiebedrijf E-INSPECTIE & BEHEER. Tevens is er nauwe samenwerking met collega-installateurs binnen ElektroNed en collega W-installateurs.

 

DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK is door de Kema (Dekra) gecertificeerd voor de  BRL 6000 tot installaties > 80A en de regeling Branddetectiebedrijf. 

 

Beoordeling 8,6 gebaseerd op 29 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist