De Wit - Grasshoppers

Katwijk – De Wit nieuwe hoofdsponsor van Basketballvereniging Grasshoppers

 

De Wit Totaal-E-Techniek uit Katwijk is per 1 juli 2012 de trotse hoofdsponsor van  Basketballvereniging Grasshoppers, o.a. uitkomend in de Eredivisie voor dames. Tijdens de slotdag van het lopende seizoen op zaterdag 30 juni jl. ondertekende Henk de Wit, namens de directie, onder grote belangstelling het driejarig contract. De basketbalvereniging gaat daarom officieel verder als De Wit-Grasshoppers.

 

In dit voorjaar werd duidelijk dat STOL architecten na 5 goede jaren definitief zou stoppen als hoofdsponsor. Daarop vooruitlopend had de sponsorcommissie al de nodige gesprekken met mogelijke kandidaten gevoerd. Totdat Henk de Wit, al tientallen jaren als sponsor bij de club betrokken, kortgeleden liet weten dat zijn mededirecteuren en hij enthousiast waren om hun naam te verbinden aan Grasshoppers. Henk de Wit: “Onze structuur van het bedrijf is gewijzigd naar een totaalpakket voor elektrotechniek en beveiliging. De naam en de huisstijl is mee veranderd en omdat we steeds meer regionaal en zelfs landelijk werken, biedt het basketbal de mogelijkheid om die naam mede naar buiten te dragen. De keuze voor Grasshoppers die in de top en de breedte bij de grootste basketbalverenigingen van Nederland hoort, is dan snel gemaakt.”  In deze tijden van economische neergang is dit een geweldige opsteker voor de vereniging, die de nodige ambities koestert bij de dames- en herenkant.

 

Zowel De Wit Totaal-E-Techniek als basketballvereniging Grasshoppers hebben niet zo lang geleden het 40 jarig jubileum gevierd. DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK is in 1970 opgericht. In de afgelopen 40 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een elektrotechnisch installatiebureau tot een gecertificeerd bedrijf in de Elektrotechniek met meer dan 25 medewerkers. De Wit Totaal-E-Techniek heeft alle elektrotechnische deskundigheid in huis en kan alle installatiedelen certificeren. Grasshoppers is een jaartje jonger en is van bespeler in kleine gymzaaltjes tot één van de grootste basketbalverenigingen van Nederland geworden die op veel fronten in de top meedraait. Aandacht voor klein tot groot, is ook één van die speerpunten die beide onderschrijven.

De Wit en Grasshoppers zijn bekende begrippen in Katwijk en ver daarbuiten. Andere overeenkomst is dat beide partijen weten wat de optimale kracht van samenwerking is. De Wit heeft een nauwe samenwerking met het zusterbedrijf De Wit Beveiliging, maar ook met het inspectiebedrijf E-Inspectie & Beheer. Ook is er nauwe samenwerking met collega-installateurs binnen ElektroNed en collega W-installateurs. Grasshoppers werkt in de regio samen met de basketballverenigingen MSV-Noordwijk, The Jump-Noordwijkerhout en Forwordians-Voorhout, in een zgn. bolwerk om de vele (jeugd)talenten het juiste niveau te kunnen aanbieden.

 

In het licht van maatschappelijk verantwoord ondernemen was (sport)sponsoring al een belangrijk aandachtspunt voor De Wit. Het bedrijf dat aan alle moderne eisen voldoet, zag in het 40-jarig jubileum aanleiding om dat gestalte te geven met compleet nieuwe huisstijl. Met de eerder beschreven kenmerken was het niet verwonderlijk dat Grasshoppers werd gevonden om een belangrijke communicatiedrager te worden voor De Wit Totaal-E- Techniek. Een uitdaging die

natuurlijk met beide handen (dat mag met basketballen) door een heel blije vereniging wordt aangepakt.

 

Aan het begin van het nieuwe wedstrijdseizoen zal nog een presentatie met het eveneens vernieuwde Dames 1 plaatsvinden omdat dit team de vaandeldrager voor De Wit-Grasshoppers zal zijn.


« Terug

 

Beoordeling 8,6 gebaseerd op 27 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist