Modern en goed geoutilleerd bedrijfspand biedt ruimte voor groei

Klei-Oost in Rijnsburg is per 29 maart 2013 de nieuwe thuisbasis voor het op-en-top Katwijkse bedrijf De Wit Totaal-E-Techniek en Beveiliging. Zij betrekken op het jonge bedrijventerrein (realisatie 2004) een eigentijds en representatief bedrijfspand aan De Roysloot 8. Een locatie die volop kansen biedt voor deze allround elektrotechnische onderneming.

 

“Klei-Oost is een prima plek met een uitstekende bereikbaarheid langs de N206”, verklaart directeurHenk de Wit. “Aan de Voorstraat in Katwijk aan Zee zijn we onderhand uit ons jasje gegroeid. Ondanks diverse uitbreidingen werd het pand toch te klein en hokkerig. Uiteindelijk hebben we er 36 jaar gezeten, maar al sinds 2007 moeten we gebruik maken van extra magazijnruimte in ’t Heen. Logistiek gezien natuurlijk geen ideale oplossing. Ook het parkeerbeleid in het centrum maakt het lastig zo niet onmogelijk De Wit Totaal-E-Techniek en Beveiliging blijvend in het centrum te huisvesten. Een verhuizing kwam hierdoor meer en meer in beeld. Het werd wachten op het juiste moment en de juiste plek.”

 

Gestage groei kenmerkt het bedrijf

Na de toetreding van Sjaak van der Zwan en Jos Nulkes als mededirectieleden/-eigenaren (respectievelijk in 2009 en 2010) is De Wit Totaal-E-Techniek en Beveiliging verder gegroeid. Op basis van deze veelbelovende ontwikkeling kan in het nieuwe bedrijfspand een moderne en logische indeling worden gerealiseerd voor de Projectafdeling Elektrotechniek, De Wit Beveiliging, De Wit Service & Onderhoud en de administratieve ondersteuning.

De elektrotechniek maakt de laatste jaren een enorme ontwikkeling door en De Wit Totaal-E-Techniek heeft daarbij bewust de keuze gemaakt om heel duidelijk te investeren in kennis binnen het bedrijf. Voor alle installaties kan deskundigheid geleverd worden met eigen medewerkers. Daarbij biedt het nieuwe pand nu volop de mogelijkheid bepaalde systemen te presenteren aan potentiële opdrachtgevers. Gedacht wordt bijvoorbeeld aan een ‘belevingsruimte domotica’, waarin alle huidige mogelijkheden op het gebied van intelligent schakelen getoond kunnen worden.

 

Klaar voor de toekomst

Henk de Wit: “Met deze verhuizing zijn onze bedrijven helemaal klaar voor de toekomst! We hebben nu niet alleen de kennis en de mensen, maar ook een mooi en functioneel pand op een aansprekende locatie. Met volop parkeermogelijkheid voor de deur. Kom daar eens om in het centrum van Katwijk. Dat is niet alleen prettig voor onze opdrachtgevers, maar ook voor ons personeel. Hier wordt iedereen beter van.”


« Terug

 

Beoordeling 8,6 gebaseerd op 27 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist